Home Workouts Tarieven Login

Workouts

KICKBOKSEN

Een knaller van een kickboks zaktraining en de beste beats waar de FIG by Gonna-B trainer je in 45 minuten de fijne kneepjes van het kickboksen bijbrengt. We sluiten ‘m af met freestylen op de zak. Disclaimer: Het is onmogelijk om deze les niet totaal super sweaty te verlaten.

BOXING

Tijdens deze les ga je alleen stoten maken op de zak, dus geen trappen. Er is genoeg uitdaging tijdens deze les en uiteraard wordt er goed op je techniek gelet door onze ervaren trainers.

BOXING x BOOTY

In deze FIG by Gonna-B training combineren we het beste van twee werelden. Je leert de fijne kneepjes van het kickboksen en verlaat de les met rondere billen dan dat je binnen kwam. lekkere muziek, los gaan op de bokszak en brandende billen is precies wat je kunt verwachten.

KICKBOKSEN ADVANCED

Train je al langer en wil je net iets meer uitdaging tijdens de kickboksles op de zak, dan is deze les perfect voor jou. In een 2-tal wissel je oefeningen op de handschoenen af met oefeningen op de zak. Hierdoor leer je naast alleen aanvallen ook verdedigen. Deze les is niet voor beginners.

BARRE BURN

Tijdens deze FIG by Gonna-B les gaan we met kleine bewegingen voor een big big burn. Deze Barre training is een mix van pilates, ballet en yoga oefeningen vergezeld met de beste beats. Geen groot zweet festijn maar er is wel een grote kans dat je morgen niet meer kunt lopen.

BOOTY x CORE

Booty call voor een sterke core! Het trainen van je core is de basis om uit te kunnen blinken in de rest van je training dus daar gaan we lekker beginnen. Maar geen paniek, we gaan ook je billen tonen, shapen en laten branden zoals nooit tevoren. Wij zorgen voor de lekkere nummertjes. Klaar om te gaan!

FULL BODY HIIT

Deze les is 1 en al HIIT (high intensity interval training) Tijdens deze 45 min. durende les ga je jezelf uitdagen tot het gaatje. In korte tijd doe je een intensieve training die bestaat uit verschillende oefeningen gecombineerd met een korte periode rust. De oefeningen volgen elkaar snel op.

VINYASA YOGA

VINYASA YOGA. Je doet achter elkaar 'een flow' aan yoga houdingen op de beweging van de ademhaling. De oefeningen vloeien als het ware in elkaar. Aan het einde van de les is er tijd voor meditatie. Na deze les loop je helemaal zen de studio uit.

BOOTCAMP OUTDOOR

FIG’s Bootcamp tussen de vlinders en de bijtjes, met je neus in de wind. De trainer gaat op zoek naar je grens en pusht je hier een tikkeltje overheen en dit alles met een lach. We verzamelen bij de Kinderboerderij in het Griftpark

Bekijk alle workouts