Volg ons op:|follow us at:

Wij gaan door met FIG op een nieuwe locatie!

Ja, je leest het goed: FIG gaat door op een nieuwe locatie, en wel op de Vleutenseweg 281, slechts een paar minuutjes vanaf de oude locatie.

Vanaf maandag 16 mei kan jij weer je favoriete les boeken bij een van onze leuke trainers. Het meeste blijft hetzelfde, alleen op een andere locatie. De trainers gaan mee, dezelfde lessen worden gegeven, en er komt nieuw materiaal, en de geweldige "vibe" die je van ons gewend bent blijft natuurlijk ook!

Zaterdag 14 mei krijgen wij de sleutel en gaan we de hoognodige dingen doen die moeten gebeuren zodat we maandag kunnen knallen met de eerste lessen. Daarna zul je zeker nog wekelijks verbeteringen zien, totdat je in de leukste gym van Utrecht de vetste lessen kan volgen.

Vanaf 16 mei worden de abonnementen weer geactiveerd. Als je nog strippen hebt kun je die ook weer gebruiken. Inschrijven voor de lessen kan via de bekende wegen: Classpass, Onefit en via onze website.

Tot snel op de Vleutenseweg!

Heb je nog vragen, stuur een bericht naar mail@holyfig.nl

Follow me @smallgroupgonnab of @figworkouts

MICHIEL

Kickboksen is voor mij een onwijs fijne uitlaatklep om er voor te zorgen dat ik meer energie heb, productiever ben en daar door beter in het leven sta.

Mijn doel is om te zorgen dat je altijd uitkijkt naar mijn lessen. De nodige techniek komt altijd te pas en ik probeer te zorgen dat je altijd net iets meer geeft dan je van jezelf had verwacht. Je verlaat mijn training altijd met een goed gevoel.

Mijn favoriete moment van een goede training is het moment dat ik de deur weer uit loop. De frisse buitenlucht mijn gezicht raakt, en mijn lichaam aangeeft het verdient te hebben om even zo langzaam mogelijk te bewegen. Dit moment is altijd een bevestiging dat het een fijne training was. Ik hoop in mijn trainingen dit gevoel over te kunnen dragen aan anderen. 

Andere trainers

381 ms