Volg ons op:|follow us at:

Wij gaan door met FIG op een nieuwe locatie!

Ja, je leest het goed: FIG gaat door op een nieuwe locatie, en wel op de Vleutenseweg 281, slechts een paar minuutjes vanaf de oude locatie.

Vanaf maandag 16 mei kan jij weer je favoriete les boeken bij een van onze leuke trainers. Het meeste blijft hetzelfde, alleen op een andere locatie. De trainers gaan mee, dezelfde lessen worden gegeven, en er komt nieuw materiaal, en de geweldige "vibe" die je van ons gewend bent blijft natuurlijk ook!

Zaterdag 14 mei krijgen wij de sleutel en gaan we de hoognodige dingen doen die moeten gebeuren zodat we maandag kunnen knallen met de eerste lessen. Daarna zul je zeker nog wekelijks verbeteringen zien, totdat je in de leukste gym van Utrecht de vetste lessen kan volgen.

Vanaf 16 mei worden de abonnementen weer geactiveerd. Als je nog strippen hebt kun je die ook weer gebruiken. Inschrijven voor de lessen kan via de bekende wegen: Classpass, Onefit en via onze website.

Tot snel op de Vleutenseweg!

Heb je nog vragen, stuur een bericht naar mail@holyfig.nl

Follow me @smallgroupgonnab of @figworkouts

Workouts

Bij ons vind je trainingen van ervaren betrokken trainers in een relaxte omgeving die ervoor zorgen dat je met een lach weer naar buiten komt. Trainers creëren hun eigen workouts inclusief afgestemde playlist. Wissel dus tussen je lievelingstrainers of zorg dat je de beste wordt binnen de workout van je favoriet. 

KICKBOKSEN

Een knaller van een kickboks zaktraining met gedimde lichten en de beste beats waar de FIG trainer je in 45 minuten de fijne kneepjes van het kickboksen bijbrengt. We sluiten ‘m af met freestylen op de zak. Disclaimer: Het is onmogelijk om deze les niet totaal super sweaty te verlaten.

BARRE BURN

Tijdens deze FIG les gaan we met kleine bewegingen voor een big big burn. De FIG Floor Barre training is een mix van pilates, ballet en yoga oefeningen vergezeld met de beste beats. Geen groot zweet festijn maar er is wel een grote kans dat je morgen niet meer kunt lopen.

BOOTY x CORE

Booty call voor een sterke core! Het trainen van je core is de basis om uit te kunnen blinken in de rest van je training dus daar gaan we lekker beginnen. Maar geen paniek, we gaan ook je billen tonen, shapen en laten branden zoals nooit tevoren. Wij zorgen voor de lekkere nummertjes en gedimde lichten. Klaar om te gaan!

HIIT x TONE

Ja kijk deze FIG training is wel gewoon echt een beetje dood gaan maar we beloven dat je er vol energie en een iets strakker lichaam weer uit komt. We zorgen voor een hoge hartslag en korte momenten om weer even bij te kunnen komen. Hier gaan we voor meer vet verbranden in een kortere tijd. Nog meer redenen nodig? Dacht het niet.

BOXING x BOOTY

In deze FIG training combineren we het beste van twee werelden. Je leert de fijne kneepjes van het kickboksen en verlaat de les met rondere billen dan dat je binnen kwam. Gedimde lichten, lekkere nummers, los gaan op de bokszak en brandende billen is precies wat je kunt verwachten.

HIIT x CORE

Ja kijk deze FIG training is wel gewoon echt een beetje dood gaan maar we beloven dat je er vol energie en een strakkere six pack weer uit komt. We zorgen voor een hoge hartslag, een sterkere core en korte momenten om weer even bij te komen. We gaan meer vet verbranden in een kortere tijd. Nog meer redenen nodig? Dacht het niet. Zie je zo.

BOOTCAMP

in het park

FIG’s Bootcamp tussen de vlinders en de bijtjes, met je neus in de wind. De trainer gaat op zoek naar je grens en pusht je hier een tikkeltje overheen en dit alles met een lach. (als een boer met kiespijn)

SUPPEN

Ontdek de wilde wateren van de Utrechtse grachten op je eigenste sup board! Huur je Sup Sup Club board bij ons op het terras. Heel makkelijk via de app en aan de andere kant van de gracht zo het trappetje af met een plons in het water.

KINDERBOKSEN

Laat je kind achter bij Gonneke voor de leukste kickbokstraining! Jij geniet ondertussen van een heerlijke kop koffie of lunch in het restaurant. Wat een fantastische donderdagmiddag!

Een losse les koop je voor 8.50. Voor een abonnement betaal je 35e per maand via gym@holyfig.nl

140 ms