Volg ons op:|follow us at:

BOXING x BOOTY

In deze FIG by Gonna-B training combineren we het beste van twee werelden. Je leert de fijne kneepjes van het kickboksen en verlaat de les met rondere billen dan dat je binnen kwam. lekkere muziek, los gaan op de bokszak en brandende billen is precies wat je kunt verwachten.

Andere Workouts

KICKBOKSEN

Een knaller van een kickboks zaktraining met gedimde lichten en de beste beats waar de FIG by Gonna-B trainer je in 45 minuten de fijne kneepjes van het kickboksen bijbrengt. We sluiten ‘m af met freestylen op de zak. Disclaimer: Het is onmogelijk om deze les niet totaal super sweaty te verlaten.

BARRE BURN

Tijdens deze FIG by Gonna-B les gaan we met kleine bewegingen voor een big big burn. Deze Barre training is een mix van pilates, ballet en yoga oefeningen vergezeld met de beste beats. Geen groot zweet festijn maar er is wel een grote kans dat je morgen niet meer kunt lopen.

BOOTY x CORE

Booty call voor een sterke core! Het trainen van je core is de basis om uit te kunnen blinken in de rest van je training dus daar gaan we lekker beginnen. Maar geen paniek, we gaan ook je billen tonen, shapen en laten branden zoals nooit tevoren. Wij zorgen voor de lekkere nummertjes en gedimde lichten. Klaar om te gaan!

BOXING x BOOTY

In deze FIG by Gonna-B training combineren we het beste van twee werelden. Je leert de fijne kneepjes van het kickboksen en verlaat de les met rondere billen dan dat je binnen kwam. lekkere muziek, los gaan op de bokszak en brandende billen is precies wat je kunt verwachten.

HIIT x CORE

Ja kijk deze FIG by Gonna-B training is wel gewoon echt een beetje dood gaan maar we beloven dat je er vol energie en een strakkere six pack weer uit komt. We zorgen voor een hoge hartslag, een sterkere core en korte momenten om weer even bij te komen. We gaan meer vet verbranden in een kortere tijd. Nog meer redenen nodig? Dacht het niet. Zie je zo.

KINDERBOKSEN

Laat je kind achter bij Gonneke voor de leukste kickbokstraining! Jij geniet ondertussen van een heerlijke kop koffie of lunch in het restaurant. Wat een fantastische donderdagmiddag!

Een losse les koop je voor 8.50. Voor een abonnement betaal je 35e per maand via gym@holyfig.nl

Gonna-B FULL BODY HIIT

Deze les is 1 en al HIIT (high intensity interval training)

Tijdens deze 45 min. durende les ga je jezelf uitdagen tot het gaatje. In korte tijd doe je een intensieve training die bestaat uit verschillende oefeningen gecombineerd met een korte periode rust. De oefeningen volgen elkaar snel op.

De voordelen van deze les:

verbetert je uithoudingsvermogen

verhoogt je metabolisme

positief effect op je conditie

Deze les is toegankelijk voor iedereen.

Gonna-B in the mix

Tijdens deze les gaan we alle lessen van Fig by Gonna-B samenvoegen in 1 les.

Kickboksen op de zak | booty & core |spierversterkende oefeningen met gewichtjes en stretchen. Oftewel een full body training van 45 minuten.

Deze training is toegankelijk voor iedereen

302 ms